test - Page 2 - myLargescale.com > Community > Forums


Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old 06-12-2017, 01:56 PM   #11 (permalink)
Senior Member
 
Pete Thornton's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Annapolis, MD
Posts: 4,914
Default

Quote:
Originally Posted by bille1906 View Post
Thanks to all
This photo was copied directly from a public album in Google Photos
In the past I have had to import them into Google+ which is a bit bothersome but now I know that I need to keep posting from Google+

Bummer Dude No A+ on this teat
Jerry (Naptowneng) has been complaining ever since Google killed his favorite - picasa. He hasn't come up with a way to post from Google photos yet.
__________________
Pete Thornton is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 06-12-2017, 02:52 PM   #12 (permalink)
Senior Member
 
bille1906's Avatar
 
Join Date: May 2009
Posts: 940
Default

I had to do this...

From my Chrome inbox I click on apps (the nine little squares at the top rt.) and get photos then upload (top rt)
it will go to your hard drive and let you pick the photos to up load
When it is finished there will be "add to Album" and "new shared album"
A new box comes up and at the top is "new shared album". Click on this. After the first time you will click on "add to album"
The new album will show up ready for you to name it and then click the SHARE box at the top.
On the bottom of the new box that comes up, click on Google+
You should now have this album in Google+
Open the album in Google+ and go to each photo you want to post one photo at a time and rt click on it and select "open image in new tab
A new tab will appear at the top of your page for each image you do this with.
When all of your image tabs are lined up across the page, go to your MLS page. Now open the new tab with the photo in it, rt click and select "copy image address"
Click on the camera icon in MLS and in the box that opens, rt click and paste

Simple. Right?
__________________
Bill Allen
Woodside CA
bille1906 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 06-12-2017, 03:43 PM   #13 (permalink)
Mikado Hogger
 
Semper Vaporo's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Deepest Midwest
Posts: 5,405
Default

So what happened to the photo in your 1st post? Where'd it go?
__________________
Pkgs.
Semper Vaporo is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
 
Old 06-12-2017, 04:10 PM   #14 (permalink)
Senior Member
 
bille1906's Avatar
 
Join Date: May 2009
Posts: 940
Default

The test was to try to post directly from Google Photos thus eliminating the extra steps to add it to Google+ but it didn't work. You may have seen it at first maybe because you use chrome or Google+...I don't know what happened afterwards.
__________________
Bill Allen
Woodside CA
bille1906 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 06-12-2017, 04:32 PM   #15 (permalink)
Mikado Hogger
 
Semper Vaporo's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Deepest Midwest
Posts: 5,405
Default

I am running IE-11 in Winders 10. This is strange! I figured you had deleted the image after test. You seem to create a Google+ album on the web, put an image into that album and then insert the link to that album image into the MLS input text box. I can only guess that I saw it before Google+ modified the "rights" to view to only members (or some such thing) and I saw it in that interim. But I DID SEE an image like I described.
__________________
Pkgs.
Semper Vaporo is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the myLargescale.com > Community > Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
test Trains Forum Bugs and Testing 97 01-27-2014 02:04 PM
test Dick413 Forum Bugs and Testing 1 11-26-2013 12:19 PM
THIS IS A TEST NOT A BIG TEST John J Forum Bugs and Testing 1 09-12-2009 07:55 AM
Just a test Joe McGarry Forum Bugs and Testing 1 07-09-2009 06:42 PM

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -4. The time now is 04:40 AM.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.1
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.