Posting photos - Page 3 - myLargescale.com > Community > Forums

Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old 10-21-2019, 01:46 PM   #21 (permalink)
Super Modulator
 
Greg Elmassian's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 20,419
Default

I logged out of LSC and I still see your picture Pete
__________________
Be sure to visit my site, lots of technical tips & modifications, and a functional search.



Click here for Greg's web site

Note: Please. no private messaging, use regular email: [email protected]
Greg Elmassian is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 10-22-2019, 01:11 AM   #22 (permalink)
Just another old guy
 
tmejia's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Southern California
Posts: 786
Default

Test 3
Well I used the attachment tab (I had to upload it first) and it seems to work. Still not sure what I am doing. How much space do I have in attachments? Stats - You are currently using 117.8 KB to store 1 uploaded attachments.


Danforth.jpg


Tommy
Rio Gracie

Last edited by tmejia; 10-22-2019 at 02:20 AM.
tmejia is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 10-22-2019, 02:30 AM   #23 (permalink)
Just another old guy
 
tmejia's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Southern California
Posts: 786
Default

Test 4
Created an album, uploaded picture and copied link directly into post gets me a link.

http://forums.mylargescale.com/membe...-danforth.html

Using Insert image tab with link I got this (NOTHING)



Copying picture directly into post results in nothing also



Tommy
Rio Gracie
tmejia is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
 
Old 10-22-2019, 01:29 PM   #24 (permalink)
Senior Member
 
Pete Thornton's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Annapolis, MD
Posts: 5,860
Default

Quote:
Originally Posted by tmejia View Post
Test 4
Created an album, uploaded picture and copied link directly into post gets me a link.

http://forums.mylargescale.com/membe...-danforth.html

Using Insert image tab with link I got this (NOTHING)



Copying picture directly into post results in nothing also

Tommy
Rio Gracie
Tommy, the picture storage on this site does NOT work. Look in the Forum Bugs forum for full details. (And an .html link is not an image, it's a page.)

However, you got halfway there with your attachment. If you edit the post with "Go Advanced", there's a section for managing attachments which will have the URL (web address) of the attachment picture. Right click and copy the link and then post it into the 'add picture' on your original post. See this thread:
http://forums.mylargescale.com/32-fo...ass-space.html

As far as I can tell, there are no limits on attachments. I've never seen anyone say they couldn't attach something. I'd suggest not posting huge photos though!

I had forgotten the "Photo Gallery" still works. Your page reference is also a path to the picture - just right click on the pic, "copy image location" and post the pic using the 'insert image' icon. Like this:



__________________

Last edited by Pete Thornton; 10-22-2019 at 01:39 PM.
Pete Thornton is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 10-22-2019, 01:34 PM   #25 (permalink)
Senior Member
 
Pete Thornton's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Annapolis, MD
Posts: 5,860
Default

Quote:
Originally Posted by Dwight Ennis View Post
Apparently, LSC blocks external links.
Dwight, that's not the problem. The 1stclass space has gone, vanished, so your sig isn't accessible.
404 - File or directory not found.

Here's your link: http //1stclass.mylargescale.com/dwightennis/Sigs/MLSsig.jpg (colon removed for clarity).

And your comment is curious - this is an MLS link on the MLS site, so I don't understand your LSC reference?
__________________
Pete Thornton is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 10-22-2019, 02:13 PM   #26 (permalink)
Just another old guy
 
tmejia's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Southern California
Posts: 786
Default

Pete,

Dwight was referencing my first post which had a LSC link. I deleted that post

and Pete, Thanks for the instructions and links. Will have to try again.
.
Tommy
Rio Gracie
tmejia is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 10-22-2019, 05:15 PM   #27 (permalink)
Just another old guy
 
tmejia's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Southern California
Posts: 786
Default

IT WORKED Thanks Pete

Test # I forgot





Tommy
Rio Gracie
Attached Images
File Type: jpg IMG_2589.jpg (69.0 KB, 18 views)
File Type: jpg Rivet2.jpg (106.1 KB, 17 views)

Last edited by tmejia; 10-22-2019 at 05:23 PM.
tmejia is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 10-22-2019, 06:10 PM   #28 (permalink)
Administrator
 
Dwight Ennis's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 5,683
Default

Quote:
Originally Posted by tmejia View Post
Pete,

Dwight was referencing my first post which had a LSC link. I deleted that post
...
Pete - what Tommy said.

I should have ended my original sentence with a question mark, as it was meant as a questionable possible answer to Tommy's problem, rather than any statement of fact.
Dwight Ennis is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the myLargescale.com > Community > Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in


Thread Tools

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Posting photos in the forum video tutorial ShadsTrains Photography 33 06-14-2020 11:57 AM
Prepping photos for posting Semper Vaporo Photography 9 03-12-2008 05:38 PM
Posting photos Granitechops Forum and Site Issues and Questions 7 02-13-2008 09:30 AM
Question about posting photos Joe McGarry Forum and Site Issues and Questions 2 01-13-2008 02:20 PM

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -4. The time now is 08:25 AM.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.1
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.