Video - Embedding doesn't work anymore??? - myLargescale.com > Community > Forums


Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old 12-17-2016, 10:10 AM   #1 (permalink)
Lord of the Steam
 
scottemcdonald's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 613
Angry Video - Embedding doesn't work anymore???

Tried posting the url as I have always done and it only shows a link. Tried the YouTube embed code - same result - just a link. Why is this all of a sudden not working like it use to??

Scott
__________________
---------------------------------
Scott E. McDonald
YouTube: LIVSTM
Follow on Twitter @SmallScaleSteam
scottemcdonald is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 12-17-2016, 10:20 AM   #2 (permalink)
Senior Member
 
Jerry Barnes's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Newton, KS
Posts: 4,445
Default

Seems all sites make it harder to do photos/videos anymore.
Jerry Barnes is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 12-17-2016, 10:40 AM   #3 (permalink)
Senior Member
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 2,236
Default

Pasting both the YT URL and the YT embed code are both working for me.

Andrew



Last edited by Garratt; 12-17-2016 at 05:16 PM.
Garratt is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
 
Old 12-17-2016, 01:44 PM   #4 (permalink)
Senior Member
 
Scottychaos's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Rochester, NY
Posts: 2,889
Default

Testing...

__________________

Scot Lawrence -
Rochester, NY USA
SA #2089
www.scotlawrence.com
Scottychaos is online now   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 12-17-2016, 01:44 PM   #5 (permalink)
Senior Member
 
Scottychaos's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Rochester, NY
Posts: 2,889
Default

Working normally for me too..
__________________

Scot Lawrence -
Rochester, NY USA
SA #2089
www.scotlawrence.com
Scottychaos is online now   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 12-17-2016, 01:46 PM   #6 (permalink)
Senior Member
 
Scottychaos's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Rochester, NY
Posts: 2,889
Default

Scott, how are you getting the link you are trying to post? Make sure you use the one from "share" in youtube..

Scot
__________________

Scot Lawrence -
Rochester, NY USA
SA #2089
www.scotlawrence.com
Scottychaos is online now   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 12-17-2016, 05:25 PM   #7 (permalink)
Senior Member
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 2,236
Default

The Web address in the top bar of the browser works too. In fact the Embed code did not originally work way back but both seem to be valid now.

A couple of months ago only the Embed code worked but was just a temporary glitch and was fixed quickly. Perhaps whatever caused that happened again.

Andrew
Garratt is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 12-18-2016, 07:59 AM   #8 (permalink)
Lord of the Steam
 
scottemcdonald's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 613
Default

trying again.

__________________
---------------------------------
Scott E. McDonald
YouTube: LIVSTM
Follow on Twitter @SmallScaleSteam
scottemcdonald is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 12-18-2016, 01:16 PM   #9 (permalink)
Senior Member
 
MJSavage's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Salt Lake City
Posts: 109
Default

It is working now Scott.
MJSavage is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 12-18-2016, 01:25 PM   #10 (permalink)
Lord of the Steam
 
scottemcdonald's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 613
Default

So I did absolutely nothing different today, than I tried yesterday. And I tried four different methods. Today I tried again and it worked first time. Beats me what was going on yesterday. Must have been due to gravitational wobble deep in the earth's crust or something. :~[
__________________
---------------------------------
Scott E. McDonald
YouTube: LIVSTM
Follow on Twitter @SmallScaleSteam
scottemcdonald is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the myLargescale.com > Community > Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in


Thread Tools

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Youtube Embed doesn't seem to work rsmproductions Forum and Site Issues and Questions 5 07-22-2013 11:46 PM
For: noelw - Embedding Video Question SteveC Forum and Site Issues and Questions 1 03-30-2010 09:55 PM
the TE 27 doesn't work?? cape cod Todd Traditional Power 17 08-18-2008 10:20 AM
camera work (VIDEO) bobgrosh Photography 14 05-01-2008 03:52 PM
Men at work - a short video dawinter Model Making 10 02-11-2008 09:35 AM

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -4. The time now is 05:26 PM.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.1
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.